ANWB Onderweg showt waar je gratis parkeert in de buurt

ANWB Onderweg voor iPhone is gemakkelijker geworden als het op parkeren aankomt. De app toont nu snel de dichtstbijzijnde gratis parkeeroptie.

ANWB OnderwegDe informatie-app ANWB Onderweg voorziet vanaf een nieuwe update in meer informatie over parkeren in de buurt. De applicatie liet eerder al op een kaart zien waar je kan parkeren, maar geeft je nu onder een knop ook een lijstje met parkeerinformatie in de buurt. Dat lijstje toont de dichtstbijzijnde parkeergarage, laat het eerstvolgende alternatief zien en vertelt je waar je gratis parkeert. Bij elke parkeerplek zie je het tarief en hoeveel minuten lopen het is vanaf je huidige plek.

ANWB Onderweg Parkeeradvies iPhoneJe kan elke optie open tikken en kiezen om die op een kaart in de applicatie te tonen, ten opzichte van je huidige locatie. Je kan er ook meteen naartoe navigeren. Dan word je doorverwezen naar Google Maps of Apple’s Kaarten-app. De kaart in de applicatie zelf is afkomstig van Mapquest en ziet er weer anders uit dan Googles of Apples variant. Behalve de parkeeradviezen in de buurt kan je ook een adres invoeren in Parkeeradvies om de mogelijkheden van de ingevoerde parkeerlocatie te bekijken.

Er is nog een nieuwe optie in de sectie parkeren van ANWB Onderweg: Parkeergeschiedenis. Door in te loggen met een ANWB Parkeren-account, kan je de geschiedenis van je parkeren met de app terugkijken. Bij het aanmelden voor ANWB Parkeren (een samenwerking met Yellowbrick) kan je ook gebruik maken van een 06-nummer voor ondernemers. Ten slotte kan je nummerborden doorgeven, zodat je auto’s in de toepassing ook geregistreerd staan.

ANWB Onderweg is een verzamelapplicatie van de Wielrijdersbond. Je kan er de pechhulp mee benaderen, maar kan er ook ook brandstofprijzen mee zien, mee carpoolen en files en wegwerkzaamheden bekijken.

Downloaden: ANWB Onderweg (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 14:52
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen anwb, parkeren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.