Annie M.G. Schmidt’s ‘De koning gaat verhuizen’ met korting op iPad

Het boek 'De koning gaat verhuizen' van Annie M.G. Schmidt is als digitaal boek op de iPad verschenen. Tijdens de Annie M.G. Schmidtweek kun je het boek met extra korting downloaden.

annie mg schmidt koning gaat verhuizenHet boek ‘De koning gaat verhuizen’ is op de iPad verschenen. In het boek steekt de schrijfster de draak met koningen, koninginnen en andere hoogheden. Ze veranderen in een groene paraplu, trouwen met een egeltje of hebben oren die niet stoppen met groeien. Maar als je ongevoelig bent voor status en paleisregels kun je een hoop lol hebben. Tijdens de Annie M.G. Schmidtweek 2012 (t/m 20 mei) is het boek ‘De koning gaat verhuizen’ met extra korting te krijgen: geen €3,99 maar €0,79.


Het digitale boek is te lezen in de app Kinderboeken, een gratis iPad-app waar je meerdere boeken in kunt laden. De app is een gezamenlijk initiatief van de uitgeverijen Leopold, Ploegsma, Querido en Zwijsen. Iedere maand wordt de kinderboekwinkel aangevuld met nieuwe boeken, gericht op kinderen van 0 tot 12 jaar.

koning gaat verhuizenIn de app vind je onder andere boeken van Paul van Loon. Ze kosten allemaal €3,99 tenzij er een actie is, zoals met het boek dat we hier bespreken. Het boek ‘De koning gaat verhuizen’ bevat de versjes van Annie M.G. Schmidt, voorzien van kleurrijke illustraties en animaties van Wendy Panders. De zoon van Annie, Flip van Duijn, heeft de teksten ingesproken. Ook zit er een sodoku-puzzel in.

Downloaden: Kinderboeken (gratis – na installatie kun je het boek kopen)

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.