Angry Birds Seasons krijgt St. Patrick’s Day levels

Angry Birds Seasons krijgt deze maand een update vanwege St. Patrick's Day. Deze zomer komt er een compleet nieuwe Angry Birds app.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds
Angry Birds Seasons krijgt opnieuw een update vanwege een feestdag. Rovio heeft St. Patrick’s Day aangegrepen als nieuw thema om levels omheen te bouwen. Rovio’s CEO Peter Vesterbacka heeft dat bekendgemaakt tijdens een panelgesprek op de Game Developer Conference. Over ruim twee weken is het al St. Patrick’s Day (17 maart), dus het kan niet lang meer duren voordat de update beschikbaar komt.

Angry Birds Seasons zag het levenslicht in aanloop naar Halloween, onder de noemer Angry Birds Halloween. Met kerst werd de app omgetoverd tot een adventkalender en kreeg de applicatie de naam Seasons. Met Valentijnsdag kwam er opnieuw een update uit voor de applicatie. Momenteel heeft de applicatie met al deze feestdagen bij elkaar 88 levels. Met St. Patrick’s Day zal dit aantal waarschijnlijk boven de honderd uitkomen.

Maar er is meer Angry Birds-nieuws: de boze vogels krijgen namelijk een compleet nieuwe applicatie komende zomer. Details hierover wil Rovio nog niet bekend maken. De plannen voor een Angry Birds-film liggen er nog steeds, maar volgens Vesterbacka duurt dat voorlopig nog wel even. Eerst heeft Rovio nog een deal met de 20th Century Fox voor de film Rio. Die krijgt een iPhone-applicatie samen met de Angry Birds, genaamd Angry Birds Rio, die uitkomt op 22 maart.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)

Bron: AppAdvice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2011, 0:00
Categorie Games
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.