AfterLight: fotobewerker met filters geoptimaliseerd voor iPad

Fotobewerker AfterLight is na een update geoptimaliseerd voor de iPad. De layout maakt volledig gebruik van het iPad-scherm, maar wijkt amper af.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Afterlight teaserAfterLight is op de iPhone al een tijdje een betaald alternatief voor apps zoals Instagram. Na de laatste update maakt de applicatie ook optimaal gebruik van het iPad-scherm. De nieuwe iPad-layout is in principe een directe overzetting van die op de iPhone, maar dan met meer knoppen uitgespreid over de onderkant van het scherm. In totaal telt AfterLight 40 filters die je over je foto kunt plakken, plus 66 texturen voor een extra effect.

Hoewel AfterLight door de filters en texturen vooral doet denken aan Instagram, biedt de app iets meer opties voor mensen die hun foto’s willen bewerken. Je kunt de afbeelding die je bewerkt ook recht zetten, bijknippen en modificeren met speciale tools. En dat alles voor de niet overdreven prijs van €0,89. Voor een in-app aankoop van nog eens €0,89 krijg je toegang tot het Instant Film Pack. AfterLight krijgt van de gebruikers een waardering van 4,5 sterren in de Nederlandse App Store, dus dat klinkt veelbelovend. In de nieuwe versie zijn bovendien wat verbeteringen in de schuifknoppen doorgevoerd.

Toen AfterLight voor het eerst op de iPhone verscheen, stond de app bekend als AfterGlow. De makers moesten na een tijdje echter deze naam laten vallen, omdat de rechten hiervoor in handen waren van een ander bedrijf.

Downloaden: AfterLight (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

afterlight parijs 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2013, 15:40
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.