9292ov PRO tijdelijk gratis in de App Store

9292ov Pro is tijdelijk gratis te downloaden. Met deze applicatie plan je routes met trein, bus, metro, tram en veerboot. Inmiddels wordt hard gewerkt aan versie 3.0 van de applicatie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

9292ov proDe iPhone-applicatie 9292ov PRO is sinds de lancering in augustus vorig jaar 15.000 maal gedownload. Daardoor staat de applicatie al maandenlang in de Top 25 van meest populaire betaalde applicaties. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun reis kunnen plannen geeft reisinformatieverstrekker 9292 de applicatie nu tijdelijk gratis weg. 9292ov PRO is een reisplanner voor trein, bus, tram, metro en veerboot. Ondertussen wordt hard gewerkt aan de versie 3.0, aan de hand van wensen van gebruikers.

Er komt bijvoorbeeld een betere planningsinterface, zodat je naast de kaartinterface ook een invulformulier kunt gebruiken. Vooral voor treinreizen kan dat handig zijn. De update bevat ook de vertrektijden voor 54.000 haltes op basis van gps-locatie. Zodra de OV-bedrijven de tijden realtime aanleveren, verschijnen ze automatisch in de applicatie. Er komt in de nieuwe versie ook een via-reismogelijkheid en de mogelijkheid om je taal in te stellen, onafhankelijk van de taalinstelling op de iPhone. Eind maart 2010 wordt deze update in de App Store verwacht.

Mede-ontwikkelaar Robin Speijer is in de toekomst niet meer bij de applicatie betrokken. Robin won vorig jaar de tweede prijs in de programmeerwedstrijd van 9292 en was daarna via ontwikkelpartij Xwits werkzaam om 9292ov Pro te programmeren.

Downloaden: 9292ov Pro (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2010, 9:31
Categorieën Nederlandse apps, Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.