Disney’s Alice in Wonderland nu in de App Store

Anderhalve week geleden heeft Disney ons al een voorproefje gegeven van de volledige versie van Alice in Wonderland op de iPhone. De iPhone-game is vanaf nu ook in volledige versie verkrijgbaar in de App Store.

Disney Alice in Wonderland op de iPhoneAnderhalve week geleden heeft Disney ons al een voorproefje gegeven van de volledige versie van Alice in Wonderland op de iPhone. Het spel is een voorloper op de bioscoopfilm, die begin maart wereldwijd in première zal gaan. Alice in Wonderland op de iPhone is een platformspel met kleurrijke flora- en faunabeelden en muziek van Danny Elfman. Het biedt een waar scala aan puzzels volgens het verhaal van Alice, zoals we dat kennen.

Eerder schreven we al een uitgebreid artikel op iPhoneclub wat Alice in Wonderland voor de iPhone in petto heeft. Hierin worden voornamelijk de opties besproken, zoals de mogelijkheid om van karakter te wisselen als je op Alice tapt. Elk karakter heeft zijn eigen specialiteiten. Het witte konijn kan bijvoorbeeld (hoe verrassend?) de tijd stilzetten. Of de mogelijkheid om achtergronden vrij te spelen vanuit het dagboek van Alice. Je moet hiervoor je complete iPhone gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld je GPS, je camera en de fotobibliotheek om de opdrachten te voltooien.

Downloaden: Alice in Wonderland – An Adventure Beyond The Mirror (€ 3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2010, 8:12
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.