360 Web Browser krijgt meer achtergrondfuncties en crash-herstel

360 Web Browser heeft een update gekregen, met diverse vernieuwingen en nieuwe functies, zoals downloaden op de achtergrond en beter bestandsbeheer.

360 web browser360 Web Browser van ontwikkelaar Digital Poke heeft een grote update gekregen. Er is nu ondersteuning voor meer achtergrondtaken, er is een ingebouwde mediaspeler en het beheren van bestanden is verbeterd. 360 Web Browser is een alternatief voor de standaard aanwezige Safari-webbrowser op de iPhone. Je vindt er diverse functies in die Apple niet liever niet in Safari toevoegt, omdat de browser daarmee te complex zou worden voor gewone gebruikers.

Maar voor mensen die meer functies verwachten of gevorderde gebruiker zijn, kan zo’n alternatieve browser een uitkomst zijn. 360 Web Browser bood al diverse extra’s ten opzichte van Safari, maar met deze update zijn er nog meer toegevoegd. Een nieuwe crash-herstelfunctie zorgt ervoor dat pagina’s die gesloten zijn bij een crash, weer snel hersteld kunnen worden. 360 Web Browser biedt ook de mogelijkheid om bestanden te openen in externe applicaties en bestanden te zippen.

360 Web Browser kan nu op de achtergrond audiobestanden afspelen en downloads voortzetten. Voorheen moest je voor de thema’s Bling en Blush betalen, maar die zijn nu als gratis download beschikbaar. Ook het zoeken binnen de app is geoptimaliseerd, je kunt zoekopdrachten automatisch laten uitvoeren en je opgeslagen pagina’s integreren in je bookmarks. De browser ondersteunt nu ook eenvoudige authenticatie en het opslaan van wachtwoorden. Daarnaast zijn er nog een stuk of tien kleinere verbeteringen en bugfixes doorgevoerd.

Wie van z’n browser iets meer functies verwacht dan de standaard iPhone-browser Safari kan bieden, is met 360 Web Browser redelijk goedkoop uit. FireFox-gebruikers kunnen ook de bladwijzers synchroniseren en deze alternatieve browser kan zelfs Flash-video’s afspelen. Kenmerkend voor de app is de 360 graden draaischijfinterface, zoals je in onderstaande video ziet.

Downloaden: 360 Web Browser (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2011, 14:06
Categorie Diensten
Onderwerpen Internet, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.