Griffin iTalk: voicememo’s met transfertool voor iPhone

Griffin brengt met iTalk Sync een pakket uit, bestaande uit een iPhone-applicatie waarmee je voicememo's kunt maken en een desktopapplicatie om de opnames naar de computer te kopiëren.

Griffin iTalk voor iPhoneEr zijn in de App Store al genoeg voicememo-applicaties te vinden. Het nadeel van de meesten is dat je de opnames niet gemakkelijk naar je desktop kunt kopiëren. Alleen daarom is Griffin iTalk de moeite waard: het gaat hier niet om een microfoon-accessoire voor de iPod, maar om een gratis applicatie in de App Store waarmee je audio-opnames kunt maken. Ook gratis is het bijbehorende desktoptool voor Mac en Windows waarmee je de opnames naar je desktop kunt omzetten.


Open je Griffin iTalk, dan zie je een grote rode knop waarmee je de opname kunt starten. In de instellingen geef je aan of je audiokwaliteit Good, Better of Best wilt hebben. De opnames worden gemaakt in AIFF-formaat, dat je in iTunes kunt afspelen of kunt converteren naar mp3. Je kunt ook nog notities toevoegen en de opnames daarna via Wi-Fi kopiëren naar de computer. De desktopapplicatie vindt elke iPhone in de omgeving waarop iTalk is geïnstalleerd.

Meer info: iTalk Sync
Installeren: iTalk (iPhone) en iTalk Sync (voor desktop)

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.