Real Racing 2 voor iPhone en iPod touch in de App Store verkrijgbaar

Real Racing 2 is in de App Store verkrijgbaar. Deze nieuwe racegame biedt je de mogelijkheid om met 16 mensen tegelijk via je iPhone of iPod touch te racen.

real racing 2Firemint heeft Real Racing 2 voor de iPhone en iPod touch uitgebracht. De game werd al maanden geleden aangekondigd en er werd flink naar uitgekeken. Dertig zeer gedetailleerd weergegeven auto’s zijn erin aanwezig, inclusief de 2010-uitvoeringen van de Ford Shelby Mustang GT500 en 2010 Nissan GT-R (R35) en de 2012-uitvoering van de McLaren MP4-12C. In Career Mode heb je meer dan 10 uur speelduur tot je beschikking en je kunt met 16 mensen online gaan racen. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het iPhone-platform dat zoiets mogelijk is.


real-racing-iphoneReal Racing 2 is gemaakt met een budget van 2 miljoen dollar, door een team van 38 medewerkers. Wat graphics betreft hebben de ontwikkelaars gebruik gemaakt van Firemint’s Mind 3D-engine, die voor de realistische weergave tijdens het racen zorgt. Je gaat racen op 15 locaties met in totaal 65 kilometer gedetailleerd weergegeven circuits, ook in de stad en tijdens nachtelijke ritten. Je kunt de game via de automatch-functie met 16 mensen tegelijk spelen, of lokaal met 8 vrienden via Wi-Fi.

Downloaden: Real Racing 2 (€7,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.