Infomaps Railway NL toont spoorkaart en vertrektijden op je iPhone

Infomaps Railway NL is tot 1 december gratis te downloaden. Deze app toont het spoorwegennetwerk van Nederland, met de mogelijkheid om ook reizen te plannen.

railway iphoneDe iPhone-applicatie Infomaps Railway NL is tot 1 december gratis te downloaden. Infomaps Railway is kortgeleden gelanceerd als spoorkaart op de iPhone. Tijdens de reis kun je dankzij de GPS-functie precies zien waar je bent. Moet je overstappen, dan kun je via de automatische planner actuele reisgegevens opvragen. Met de functie Nearby vraag je vertrektijden van het dichtstsbijzijnde stations op. Railway vult automatisch het dichtstbijzijnde station als vertrekbestemming.


railway iphoneDe mogelijkheden van de app zijn afhankelijk van het feit of je online of offline bent. Offline kun je de GPS-kaart met locatiefunctie raadplegen, dichtstbijzijnde stations zoeken en overstapmogelijkheden bekijken. Je kunt ook favoriete stations opslaan. Als je tijdens het reizen op de kaart kijkt, zul je zien dat de stations oplichten tijdens het reizen. De alfabetische lijst met stations is ook voorhanden. Bij online gebruik via Wi-Fi of 3G kun je ook de kaart en webpagina’s binnen de app raadplegen, automatisch plannen vanaf het dichtstbijzijnde station en actuele vertrektijden opvragen. Voor mensen die vaak met de trein reizen, biedt Infomaps Railway nuttige functionaliteit die de huidige trein- en OV-applicaties nog niet kunnen bieden.

Dezelfde ontwikkelaar maakte eerder de apps Infomaps Rotterdam, Amsterdam en Washington.

Downloaden: Infomaps Railway NL (tijdelijk gratis)

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.