eBay 2.0.0 voor iPhone krijgt nieuw design, alerts en barcodescanner

eBay voor de iPhone heeft een update gekregen naar 2.0.0. Er is een alertfunctie, barcodescanner, verbeterde zoekfunctie en nieuw design.

ebay iphoneDe eBay-applicatie voor de iPhone heeft een update gekregen naar 2.0.0 en is voorzien van een hoop nieuwe functies en een nieuw uiterlijk. Vanaf nu kun je je favoriete zoekopdrachten opslaan en uitwisselen. Je krijgt een alert wanneer er nieuwe items beschikbaar komen, die aan jouw opgeslagen zoekopdracht voldoen. En je kunt met de geïntegreerde barcodescanner van RedLaser producten zoeken en onderling vergelijken. De knop hiervoor bevindt zich achter een icoontje, direct naast het zoekvak.

In de Amerikaanse, Britse en Duitse versie van de app zijn geïntegreerde verkooptools toegevoegd, die helaas in andere landen ontbreken. Je kunt met deze tools snel nieuwe objecten te koop zetten.


ebay reminderEen nieuwe Reminder-functie laat je zien welke eBay-activiteiten er voor jouw account gaande zijn. eBay heeft ook de zoekfunctie verbeterd: je kunt de zoekopdrachten verder verfijnen zodat je sneller vindt wat je zoekt. Natuurlijk kun je ook nog steeds vanaf je iPhone op het laatste moment een bieding doen op een veiling die bijna afloopt. Ook als je niet bij de computer kan zijn, hoef je een koopje niet mis te lopen.

Bij het opstarten van versie 2.0.0 zal meteen het nieuwe design en de snelheidsverbetering opvallen.

Downloaden: eBay (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 november 2010 om 12:00
Onderwerpen
,
Categorie
Lifestyle

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.