Nieuwe iPhone-apps van zes regionale Nederlandse dagbladen

De regionale dagbladen Noordhollands Dagblad, IJmuider Courant, Gooi- en Eemlander, Leidsch Dagblad, Almere Vandaag en Haarlems Dagblad zijn als iPhone-app te koop.

noordhollands dagbladHDC Media heeft voor een aantal regionale dagbladen een iPhone-applicatie uitgebracht. Het gaat om Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, de Gooi & Eemlander en Almere Vandaag. De apps zijn onderdeel van een multimediale slag, die de kranten willen maken. Er komen apps voor alle dagbladtitels en een nieuwe lay-out van de website. De kranten willen het nieuws nog sneller en lokaler bij de abonnees brengen. Er komen in twee jaar tijd 35 lokale sites bij, zoals alkmaarvandaag.nl en haarlemvandaag.nl.


noordhollands nieuwsbladHet is de bedoeling om met de iPhone-apps en de andere initiatieven meer mensen te bereiken op meer manieren en meer platforms. Als onderdeel daarvan komt er binnenkort ook een e-paper beschikbaar, een elektronische versie van de krant, als aanvulling op het dagbladabonnement.

Heb je geen iPhone, dan kun je ook kiezen voor de mobiele sites, die hieronder achter elke app zijn aangegeven.

Alle apps zijn te vinden in de App Store voor €1,59:

Meer info: Noordhollands Dagblad

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.