Playboy HD: iPad-magazine met weinig bloot

Playboy heeft het magazine ook in HD-versie uitgebracht, maar daarin ontbreken de naaktfoto's. Je vindt alleen de interviews, artikelen, modereportages en ander onschuldig vermaak.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

playboy ipadPlayboy heeft een officiële iPad-applicatie uitgebracht, waarin alleen de onderdelen te vinden zijn waar mensen het blad voor kopen: interviews! Maar ook de adviesrubriek, 20 vragen aan een celebrity, een moppenrubriek en reportages van mensen die samen met Hugh Hefner het glas hebben geheven. De applicatie bevat ook modereportages, een paar wallpapers en een video van de playmate van de maand. Veel naakt zul je in de applicatie niet tegenkomen, want dat is bij Apple niet zo gewenst.


Als je de applicatie koopt krijg je een selectie van het julinummer, aangevuld met wat exclusieve content, zoals de playmate-video en een video achter de schermen. Maandelijkse edities zijn via de archiefsectie van de applicatie aan te schaffen. Je vindt daar ook oudere nummers. De app kostte bij de lancering een paar dagen geleden nog $4,99 maar is nu afgeprijsd naar €2,99. Dat mag ook wel, want $4,99 is ook de prijs die je voor het papieren magazine betaalt – inclusief naaktfoto’s.

Zoals al aan de prijsstelling te zien is: Playboy HD is alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store.

Update: Inmiddels is het magazine weer op weg naar de iPad: Hugh zegt het zelf op Twitter.

Downloaden: Playboy HD (€2,99)

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.