Zwanger.nl presenteert Zwangergroeikalender voor de iPhone

De website Zwanger.nl heeft een iPhone-applicatie uitgebracht voor zwangere vrouwen. In de Zwangergroeikalender vind je informatie over de zwangerschap, handige tips, leuke weetjes en praktische checklists.

zwangergroeikalenderDe website Zwanger.nl heeft een iPhone-applicatie uitgebracht voor zwangere vrouwen. In de Zwangergroeikalender vind je informatie over de zwangerschap, handige tips, leuke weetjes en praktische checklists. Als je zwanger bent heb je een enorme behoefte aan informatie wat er staat te gebeuren. De Zwangergroeikalender geeft antwoord op die vragen, waarbij er ook aan is gedacht de de app interessant moet zijn voor de toekomstige vader. Door het invullen van de uitgerekende datum krijg je in de applicatie informatie te zien die op jouw situatie is afgestemd. Zo krijg je elke dag een nuttige tip die van toepassing is op dat specifieke moment van de zwangerschap.


zwangerOok krijg je wekelijks uitgebreide informatie over de voortgang van de zwangerschap en de ontwikkeling van de baby. Je kunt ook zelf op zoek gaan in de app, als je tegen vragen over reizen, sport, seks en kwaaltjes aanloopt. Er zit een checklist in om te zorgen dat je op alles bent voorbereid en een babynamenlijst om alvast een mooie naam te kiezen.

Zwanger.nl is een website van Sanoma, dat de afgelopen tijd druk bezig is met het ontwikkelen van mobiele applicaties. Startpagina (met geïntegreerde iPhoneclub-knop!), Autoweek en Hier.nl zijn titels die al een iPhone-applicatie hebben uitgebracht. Viva en Kieskeurig werken nog aan een app.

Downloaden: Zwanger.nl (€1,59)

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.