Opnieuw aanwijzingen voor iWork op iPhone

In de beschrijving van AppleCare voor de iPhone maakt Apple opnieuw een verwijzing naar de kantoorsuite iWork.

apple-care-protection-planApple heeft in een omschrijving van AppleCare opnieuw verwezen naar iWork op de iPhone. Bij het bestellen van AppleCare (de verlengde garantie van Apple) krijg je een apart stukje over software-ondersteuning te zien. Daarin staat: “Using iWork for iPhone and other Apple-branded iPhone apps” De tekst is te vinden op een aantal niet-Amerikaanse sites van Apple, in ieder geval in Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk. In deze landen is de iPhone (nu of straks) simlockvrij te koop en is het mogelijk om bij aanschaf AppleCare af te sluiten.


Al eerder werd verwezen naar iWork voor de iPhone: bij het beschrijven van de mogelijkheden om in iOS 4 e-mailbijlagen te openen in externe applicaties, verwees Apple ook al naar iWork. De term Keynote werd echter snel vervangen door iBooks. De huidige verwijzing naar iWork is op het moment van schrijven nog steeds te zien. Kijk bijvoorbeeld in de Australische Apple Store en klik op het linkje Learn More bij AppleCare Protection Plan (onderaan de pagina).

iWork is een kantoorsuite voor de Mac met tekstverwerker, spreadsheet en presentatiepakket. Enige tijd geleden verscheen iWork al wel voor de iPad, maar over een lancering op de iPhone zijn nog geen officiële mededelingen gedaan (behalve dan de teksten op de website van Apple).

iwork for iphone

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.