Update maakt van Voetbalprimeur speciale WK-editie

Voetbalwebsite Voetbalprimeur heeft een update van hun iPhone-app klaargezet. Versie 2.2 maakt van de applicatie een speciale WK-editie met filmpjes, push notificaties en meer competities.

VoetbalprimeurDe applicatie van Voetbalprimeur wordt met de update naar versie 2.2 omgevormd tot een speciale WK-editie. De app wordt in een oranje thema gehuld en volgens de ontwikkelaars heeft de applicatie enkele nieuwe functies, zoals video’s bij alle WK-wedstrijden en verbeterde push notificaties om tijdens het toernooi op de hoogte te blijven van al het nieuws.


Daarnaast zijn er foto’s te zien van de stadions waarin wordt gespeeld, zou de zoekfunctie verbeterd moeten zijn, kun je berichten delen via e-mail en Twitter en zijn er meer competities toegevoegd. Ook de leesbaarheid van de berichten is verbeterd: nieuwsberichten kunnen nu ook in landscape mode gelezen worden.

Voetbalprimeur WK-editieHet speciale oranje WK-thema dat je de app kan aanmeten, is bij de instellingen aan en uit te zetten. Als het WK begonnen is, wordt het thema automatisch aangezet. Leuk voor even, maar misschien daarna al snel vervelend: de geluiden die push notificaties vergezellen binnen het WK-thema zijn van vuvuleza’s, horns en drums. Gelukkig kun je ook deze instellingen zelf aan- of uitzetten.

Voetbalprimeur Pro greep de update tevens aan om enkele bugs te fixen.

Downloaden: Voetbalprimeur Pro (€1,59)

Nog meer WK-apps voor de iPhone vind je in onze WK-special.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.