Penguin Panic 2.5: betere graphics, leeg instellingenmenu

Penguin Panic heeft een update gekregen naar versie 2.5. Behalve wat grafische veranderingen geeft de nieuwe versie vooral een hint wat we in de toekomst kunnen verwachten: verschillende instellingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Penguin PanicPenguin Panic heeft met versie 2.5 een update met betere graphics gekregen. Onderin het startscherm is een balk toegevoegd met onder andere de optie Settings, waarmee je het achtergrondthema, de moeilijkheidsgraad en de kleur van de pinguin kunt wijzigen. Ook zijn er een aantal grafische wijzigingen aangebracht: er zijn nu bomen en bergen op de achtergrond te zien en de pinguin zelf heeft een muts en sjaal gekregen.


Penguin Panic is een verslavend spelletje, waarbij je de iPhone in landschapsmodus moet draaien. De bediening van het spel vindt plaats door het scherm te kantelen. Je moet de pinguin links en rechts laten bewegen om de willekeurig vallende ijspegels te ontwijken. Zodra je geraakt wordt, is het spel voorbij. Er zijn ook power-ups te verdienen: blauwe sneeuwvlokken leveren 500 punten op, groene verhogen de snelheid van de pinguin. Bij een rode sneeuwvlok vindt er aftrek van 500 punten plaats en bij een gele sneeuwvlok wordt de pinguin trager.

Penguin Panic is te installeren via de BigBoss-source.

Een filmpje van een eerdere versie (zonder bomen en bergen op de achtergrond) is hieronder te zien.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:38
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.