Pastebot kan clipboard van meerdere iPhones delen

Pastebot heeft een update gekregen, waarbij je nu meerdere iPhones kunt koppelen aan dezelfde Mac. Pastebot is een clipboard-tool waarmee je teksten kunt kopiëren.

pastebotTapbots brengt de applicatie Pastebot op de markt, waarmee je stukken tekst naar het klembord van de iPhone kunt kopiëren en de clippings kunt opslaan, ordenen en bewerken. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te clippen. In de pas uitgebrachte update 1.2 is de mogelijkheid om de inhoud van het klembord met meerdere iPhones of iPads uit te wisselen. Voorheen kon je de app op meerdere iPhones installeren, maar vanuit de Mac was maar een koppeling met één iPhone of iPad mogelijk. Dat is nu opgelost.


Pastebot heeft ook een nieuw icoontje. Zo’n twee weken geleden kreeg ontwikkelaar Tapbots een brief van een bedrijf dat van mening was dat het icoon teveel leek op een logo waarop ze het handelsmerk hadden. Volgens Tapbots is er geen verwarring mogelijk, maar na het raadplegen van meerdere advocaten besloten ze toch maar niet aan een juridisch gevecht te beginnen. Ze willen zich liever concentreren op het maken van software.

pastebot awesomeOm optimaal gebruik te maken van Pastebot moet je de gratis Mac-applicatie installeren. De software is niet verplicht, maar maakt het wel makkelijker om teksten en plaatjes via Wi-Fi op te slaan op de desktop, zodat je er later nog eens naar kunt kijken.

Downloaden: Pastebot (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2010, 20:04
Categorie Productiviteit
Onderwerpen clipboard, klembord, pastebot, tapbots
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.