Isaac Newton’s Gravity: nieuwe game van Namco

Isaac Newton's Gravity is een game waarbij je allerlei natuurkundige puzzels moet oplossen. Je moet goed inschatten hoe objecten vallen en rollen. De game is gemaakt door Namco.

gravityNamco heeft een nieuwe game in de App Store gepubliceerd, die vooral beta-types zal aanspreken: Isaac Newton’s Gravity. Het gaat hierbij om een puzzelspel, dat aanvankelijk Professor Heinz Wolff’s Gravity heette. Dat klinkt wel erg Duits en misschien is dat ook de reden waarom Namco de voorkeur gaf aan een neutrale naam. In de game moet je in 50 verschillende levels natuurkundige puzzels oplossen door te schuiven met objecten. In de game schiet de bekende natuurkundige Isaac Newton je te hulp, wanneer je er even niet uitkomt.


In versie 1.1, die in de loop van februari of maart wordt verwacht, wordt het zelfs mogelijk om zelfgemaakte levels online uit te wisselen met vrienden. In de huidige versie kun je alleen lokaal levels uitwisselen via Bluetooth. Je kunt overigens wel extra levels downloaden die de ontwikkelaar zelf aanbiedt. Heb je een topscore gehaald of een trofee gewonnen, dan kun je die delen met je vrienden op Facebook.

isaac newton

Isaac Newton’s Gravity is een leuke game voor mensen die van breinbrekers houden en een goed inzicht hebben hoe objecten rollen en vallen.

Downloaden: Isaac Newton’s Gravity (€2,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 januari 2010 om 15:06
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.