Elevens Gems vandaag gratis in de App Store (AppEvent)

Elevens Gems is vandaag gratis in de App Store te downloaden, als onderdeel van de actie App Event. De applicatie is gemaakt door Supportware, bekend als de ontwikkelaar van Buienradar op de iPhone.

elevens gemsAppEvent geeft sinds 1 januari elke dag een gratis iPhone-applicatie weg van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar. Op 3 januari is de beurt aan Supportware, die de game Elevens Gems een dag lang gratis aanbiedt. Supportware is beter bekend als de ontwikkelaar van de iPhone-applicatie Buienradar. Elevens Gems is een spel met 3 levels en een onbeperkt aantal bonuslevels. Er wordt gebruik gemaakt van Agon Online voor het online delen van topscores.


Agon Online is te vergelijken met de netwerken Plus+ en Open Feint: je kunt zien welke vrienden de game ook spelen en welke score ze gehaald hebben. Daarnaast kun je zien of er mensen bij jou in de buurt zijn, die de game ook spelen. In Elevens Gems is bovendien gedacht aan integratie met Twitter en Facebook.

Mocht je de game op dit moment nog niet gratis in de App Store zien staan: even geduld, iTunes heeft een cache die wat tijd nodig heeft om te verversen. Om de game gratis te downloaden heb je een Nederlands of Belgisch iTunes-account nodig.

Downloaden: Elevens Gems (normaal €0,79 – gratis op 3 januari 2010)

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 januari 2010 om 0:01
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.