Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Sonic at the Olympic Winter Games: binnenkort op de iPhone

Sonic at the Olympic Winter Games is een nieuwe game, die begin 2010 op de markt komt. In deze game speel je vier wintersporten, waaronder curling en snowboarden.

sonic wintergamesDe Olympische Winterspelen van Vancouver komen eraan en SEGA ziet daarbij de kans om een passende game uit te brengen. Sonic at the Olympic Wintergames komt begin 2010 op de markt. In vier olympische disciplines moet je gaan strijden. Twee daarvan zijn al bekendgemaakt: curling en snowboarden. Bij curling moet je in twee teams een steen over het ijs laten glijden, in de richting van een bepaald doel.


Twee spelers proberen met bezems de snelheid en richting te beïnvloeden. In de Sonic-game teken je op het scherm de richting waarin je wilt gooien. Daarna maak je met je vinger een swipe om de steen weg te slingeren.

Bij het snowboarden race je met vier spelfiguren een helling af. Door de iPhone te kantelen zorg je dat je op het parcours blijft. Je maakt sprongen en probeert daarna weer goed te landen. In onderstaande video van Touch Arcade krijg je een indruk van de game:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.