Layar Reality Browser 3.0: nu met 3D-functie en nieuwe interface

Layar 3.0 is vanavond in de App Store verschenen. Deze nieuwe versie biedt ondersteuning voor 3D-weergave, authenticatie in layers en automatische triggering van acties.

layar 3Layar 3.0 is vanavond in de App Store verschenen. Deze nieuwe versie biedt ondersteuning voor 3D-weergave, authenticatie in layers en automatische triggering van acties wanneer je bij een bepaald object in de buurt komt. De gebruikersinterface van Layar Reality Browser is compleet vernieuwd.


Er zijn nog meer verbeteringen in deze nieuwe versie, zoals een kalibratieknop waarmee je de horizon kunt rechtzetten. Ook is er een vogelvluchtweergave, waardoor je vanaf een hoger punt kunt neerkijken op de omgeving en objecten makkelijker kunt herkennen. Er is ook ondersteuning voor lokale layers en de gebruikersinterface is compleet vernieuwd. Je kunt Layer nu staand (portret) en liggend (landscape) gebruiken.

De makers van Layar zijn nog op zoek naar mooie screenshots van Layar 3.0. De huidige screenshots in de App Store zijn nog van de oude versie. Dus mocht je iets hebben: hier inleveren.

Downloaden: Layar Reality Browser (gratis)

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.