Labyrinth 2 van Illusion Labs nu in de App Store verkrijgbaar

Labyrinth 2 is in de App Store verkrijgbaar. Deze opvolger van de populaire game Labyrinth heeft diverse vernieuwingen gekregen, zoals magneten die de metalen kogel van de baan afleiden.

labyrinth 2 iphoneIllusion Labs heeft op opvolger van het populaire Labyrinth-spel voor de iPhone uitgebracht. Labyrinth (€2,39) is nog steeds verkrijgbaar in de App Store en om de nieuwe versie in bezit te krijgen zul je opnieuw moeten betalen. Labyrinth 2 (€3,99) is op veel punten verbeterd ten opzichte van het origineel: een betere graphics engine, betere physics engine en daardoor een realistischer beweging van de metalen kogel. Maar Illusion Labs is nog een stuk verder gegaan: in Labyrinth 2 zijn magneten aanwezig, die de kogel van z’n baan afleiden. Er zijn kanonnen, bumpers, deuren en andere obstakels, aangevuld met zogenaamde ghost balls.


Je kunt in deze nieuwe versie met maximaal vier personen lokaal een multiplayer-spelletje via Bluetooth of Wi-Fi doen. Je kunt zelfs eigen levels maken, die je met andere spelers kunt uitwisselen. De game is in feite onbeperkt, want je kunt ook extra levels van andere spelers downloaden.

Er is in de App Store een Lite-versie van Labyrinth beschikbaar die onlangs nog een update heeft gehad, maar die versie beschikt nog niet over de nieuwe objecten, zoals de magneten.

Downloaden: Labyrinth 2 (€3,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 december 2009 om 13:01
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.