Doodle Jump updates: trampolines, springschoenen en stats

Doodle Jump heeft een aantal updates gekregen: er zijn trampolines en springschoenen toegevoegd en ook kun je nu je game statistieken bekijken.

doodle_jump_boxDoodle Jump is het verslavende spelletje waarbij je met een mannetje steeds hogerop moet zien te springen via verschillende plateaus. Onderweg kom je monsters tegen, UFO’s en zwarte gaten en moet je zorgen dat je niet naar beneden valt want dan is het direct game over. Doodle Jump hebben we al eens eerder besproken hier, maar de game heeft sindsdien een aantal leuke updates gekregen. Zo kun je nu op verschillende manieren hoger springen en zijn er statistieken te zien van je Doodle Jump prestaties.

Trampolines, springschoenen en stats

De makers van Doodle Jump proberen iedere maand een nieuwe update voor de game uit te brengen waardoor het interessant moet blijven om te spelen. De vorige update bracht trampolines in het spel zodat je sneller hoger kon komen met je Doodle poppetje. Nu hebben ze daar springschoenen aan toegevoegd waarmee je zes keer achter elkaar hoger kunt springen.

Naast deze in-game updates zijn kun je nu ook je eigen spelstatistieken bekijken. Deze zijn te vinden door naar het highscore menu te gaan. Hier kun je het totaal aantal gespeelde games bekijken, je all time highscore en de score van je laatst gespeelde game. Ook zie je je totale speeltijd, de langste spelduur, het aantal monsters dat je beschoten hebt en de manieren waarop je aan je einde gekomen bent in Doodle Jump.

Easter Eggs

Verder zitten er nog een paar aardige easter eggs in Doodle Jump. Verander je naam maar eens in Ooga, Boo of Creeps… En mocht je wat inspiratie op willen doen, bekijk dan onderstaand filmpje waarin iemand een score van meer dan 100.000 punten weet te halen. Het wereldrecord staat trouwens op naam van ene Daniel Noteboom, met een score van maar liefst 1,3 miljoen punten.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Doodle Jump kost 0,79 euro en is verkrijgbaar in de App Store.

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.