Hyves 3.01: pushnotificaties en vrienden op de kaart

Hyves heeft zojuist een update gekregen naar versie 3.01 met als belangrijkste nieuws de ondersteuning voor pushnotificaties. Je kunt nu een notificatie ontvangen wanneer je een nieuw bericht hebt, een krabbel of als een van je vrienden zijn WieWatWaar heeft geüpdatet.

hyves logoHyves heeft zojuist een update gekregen naar versie 3.01 met als belangrijkste nieuws de ondersteuning voor pushnotificaties. Je kunt nu een notificatie ontvangen wanneer je een nieuw bericht hebt, een krabbel of als een van je vrienden zijn WieWatWaar heeft geüpdatet. Daarnaast kun je nu ook tikken ontvangen en uitdelen vanuit de applicatie. Een WieWatWaar kun je in deze versie eenvoudiger plaatsen door je favoriete spot op de kaart aan te wijzen, en die vervolgens te gebruiken om een update te versturen. Ook is er op een kaart te zien waar je vrienden zich momenteel bevinden, als zij dit aan hebben gegeven.


Wanneer je bij het opstarten van de app aangeeft dat je pushnotificaties wil ontvangen is niet direct duidelijk waar je dit instelt. Je krijgt een bericht in je inbox met daarin een link naar een pagina met de instellingen hiervoor. Om deze pagina te bekijken moet je uiteraard eerst even inloggen. Je kunt hier notificaties aan of uit zetten voor privé-berichten, krabbels en WWW’s. Ook kun je aangeven of je eigen WWW automatisch op de kaart moet worden geplaatst.

Wanneer je klikt op het kaartje bij iemands WWW, opent Google Maps zich in de applicatie en kun je in- of uitzoomen op die locatie. Er is nog geen overzicht van al je vrienden samen op een kaart in deze versie. Wanneer je zelf je WWW wilt updaten krijg je een kaartje te zien van je omgeving waarop je de plek of spot aan kunt wijzen waar je op dat moment bent.

Versie 3.01 biedt verder de mogelijkheid om tikken uit te delen of te ontvangen. Ook is het probleem met het verdwijnende keyboard bij het plaatsen van een WWW opgelost.

De nieuwe update voor Hyves is gratis verkrijgbaar in de App Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.