Smule’s iPhone-applicatie van T-Pain nu in de App Store

Smule heeft samen met T-Pain een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je kunt autotunen. De applicatie bevat vijf bekende nummers en drie onbekende nummers.

t-painWe schreven er al eerder over: Smule gaat een autotune-applicatie voor de iPhone uitbrengen in samenwerking met rapper T-Pain. De applicatie is vanaf nu in de App Store te krijgen en kost €2,39: I Am T-Pain. De applicatie bevat vijf nummers van T-Pain, voorzien van songteksten en geïntegreerde autotune-instellingen. Daarnaast krijg je drie niet eerder uitgebrachte tracks van T-Pain. Heb je de smaak te pakken, dan kun je via In-App Purchase nog eens vijf nummers kopen. De applicatie werkt het best als je deze met de iPhone-headset (met microfoon) gebruikt. Je kunt ook de iPhone op een externe speaker aansluiten, zodat iedereen kan meeluisteren.


Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

We schreven eerder ook al over Auto-Tune The News, waarbij nieuwsflitsen met autotune worden gezongen. De makers van Auto-Tune The News besteden in hun laatste filmpje ook aandacht aan de iPhone-app:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In onderstaand filmpje gebruiken artiesten de applicatie:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: persbericht van PR-bureau

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 september 2009 om 8:00
Categorie
Apps

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.