Light Bike brengt Tron’s Light Cycles naar de iPhone

De Japanse ontwikkelaar Pankaku heeft een gratis demoversie uitgebracht van de nieuwe game LightBike, een variant van Tron op de iPhone in een 3D-omgeving. Het bijzondere van de game is dat je multiplayer op hetzelfde scherm kunt spelen, terwijl beide spelers hun duimen op het scherm hebben. In de game bestuur je een LightBike, die […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Tron Light BikeDe Japanse ontwikkelaar Pankaku heeft een gratis demoversie uitgebracht van de nieuwe game LightBike, een variant van Tron op de iPhone in een 3D-omgeving. Het bijzondere van de game is dat je multiplayer op hetzelfde scherm kunt spelen, terwijl beide spelers hun duimen op het scherm hebben. In de game bestuur je een LightBike, die muren van licht opbouwt rondom jouw spoor. Je moet zorgen dat je tegenstander tegen zo’n muur ‘botst’.

De bediening is vrij eenvoudig: je tikt links om naar links te sturen en rechts om naar rechts te sturen. In het midden van het scherm tikken zorgt ervoor dat je sneller gaat. Met de gratis Free-versie is het alleen mogelijk om in je eentje de Easy Mode te spelen. Als straks de volledige versie uitkomt kun je met z’n tweeën op een splitscreen-weergave spelen of met 2 tot 4 spelers via Wi-Fi strijden. Die versie komt echter pas in februari.

Installeren: LightBike Free (gratis)

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 22:49
Categorie Games
Onderwerpen fietsen, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.