Land van ANWB: daguitjes-app laat nu ook recenseren zonder Facebook

De daguitjes-app Land van ANWB voor de iPhone en iPod touch is geüpdatet en vereist niet langer een account op Facebook om er gebruik van te maken. Je kan nu ook inloggen met je ANWB-account om recensies te geven.

Land van ANWB header iPhone dagje uitGisteren reviewden we ANWB Onderweg, de tweede overkoepelende ‘super-app’ van de ANWB. Vandaag is de eerste ook onder handen genomen. Land van ANWB, de applicatie waar je terecht kan voor daguitjes in Nederland, heeft een doorn uit het oog van veel gebruikers gehaald. Facebook is nu niet langer verplicht als je daguitjes wilt beoordelen in de app. In plaats daarvan kan je nu inloggen met je ANWB-account. Er zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd.


Land van ANWB uitje uitgelichtAls je nog geen ANWB-account hebt, kun je dat via de app aanmaken. Je wordt dan doorgestuurd naar de website waarop je de stappen kan doornemen. Overigens is het ook nog steeds mogelijk met Facebook in te loggen.

De handigste andere vernieuwing in Land van ANWB is dat je nu de mogelijkheid hebt om te zoeken op plaatsnaam voor een daguitje. Het staat niet aangegeven in de zoekbalk onder de knop Filteren, maar het kan wel. Over de filters gesproken: die kan je vanaf deze versie 1.0.2 ook individueel uitschakelen, aan de hand van thema, categorie en prijs die je los van elkaar kan instellen. De knop Herstel is goed om alle filters te verwijderen. Daarnaast zie je vanaf de update een rechtstreekse link naar een kaartjesverkoop als er sprake is van ANWB Ledenvoordeel.

Downloaden: Land van ANWB (gratis)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.