Clear iPhone-app kiest voor interface zonder traditionele knoppen

Clear is een nieuwe todo- of lijstjesapp waarmee je taken en andere activiteiten kunt opsommen. De app is ontwikkeld door een aantal bekende Mac-ontwikkelaars en designers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

clear iphone appPhill Ryu zal voor de meeste mensen geen bekende naam zijn. Maar noemen we de MacHeist-bundels voor de Mac, dan gaat opeens een lichtje branden. Ryu is de persoon die dit regelmatig organiseert en die de afgelopen maanden met iets totaal anders bezig was: het oprichten van een ontwikkelstudio met de naam Impending. Hij werkt daarbij samen met ontwikkelaar David Lanham, die ook meewerkt aan The Iconfactory. Het eerste project waar het duo mee bezig is gegaan is het maken van Clear, een lijstjes-app waarmee je kleurige lijsten kunt maken. Je voegt activiteiten toe, vinkt ze af en verwijdert ze uit de lijst. Het geniale daarbij is de interface.


De elementen op het scherm van Clear zijn interactief, wat het beste overkomt als je onderstaande video bekijkt. Heeft de ontwikkelaar de ideeën van Apple verkwanseld, door af te wijken van de standaard bediening van een app? We horen het graag. Binnenkort is Clear in de App Store te krijgen.

Meer info: RealMacSoftware

http://vimeo.com/35693267

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2012 om 13:39
Onderwerp
Categorie
Productiviteit

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.