AppEvent: Sjoelen voor iPhone en iPad vandaag gratis te downloaden

Sjoelen is vandaag de gratis app van de dag bij AppEvent. Met Sjoelen heb je een authentieke sjoelbak tot je beschikking, waarmee je stenen kunt schuiven in één van de vier poorten van de sjoelbak.

sjoelenMensen die AppEvent al wat langer volgen, weten dat de Oudhollandse sjoelgames regelmatig langskomen. Deze keer geeft AppEvent een universele sjoel-applicatie weg: Sjoelen. Met deze game moet je 30 stenen door de poortjes aan de achterzijde van de sjoelbak schuiven. Als een steen geheel door een poortje is, levert dat respectievelijk 2, 3, 4 of 1 punt(en) op. Botsen de stenen tegen elkaar en lukt het om een steen door alle vier poortjes te krijgen, dan ontvang je 10 bonuspunten. Wie slim is, verdeelt de stenen dus gelijkmatig over de poortjes en plaatst daarna een superschuifbeurt. Zijn je stenen op, dan gaan de stenen die nog buiten de poortjes liggen door naar de tweede en derde ronde. Uiteindelijk bepaalt dit je eindscore.


Sjoelen is een officiële wedstrijdsport. Maar of je nu competitief of voor de lol sjoelt: op je iPhone is het net zo leuk en je heb je sjoelbak altijd bij je. Voor het uploaden van scores is gekozen voor OpenFeint. De game is gemaakt door Curly Brace Publishing, een Nederlandse ontwikkelaar uit Nijmegen.

Downloaden: Sjoelen (tijdelijk gratis, normaal €0,79 – universele app)

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.