Z3 Stand maakt de iPad geschikt voor baby’s en hobbykoks

De Z3 Stand voor de iPad is te gebruiken in bad, in bed, in de keuken en vanuit de babywieg. Deze houder is in allerlei hoogtes en onder allerlei hoeken te gebruiken.

z3 stand babyWil je de iPad op ongebruikelijke plaatsen zoals de badkuip gebruiken, dan is de Z3 een geschikte houder. De Z3 is ook geschikt om baby’s een filmpje te laten kijken, zoals op de foto hiernaast. Wil je zelf vanuit een hangmat een filmpje kijken, dan kan dat natuurlijk ook. De Z3 is bovendien handig in de keuken, in bed en op andere plekken. Je kunt het scherm onder allerlei hoeken bekijken en de hoogte aanpassen van 40 tot 140 cm. Ben je bang dat de houder in de hoogste stand omvalt, waardoor je iPad beschadigd raakt, dan stelt de fabrikant je gerust met de mededeling dat de constructie stabiel is.


z3 standDe aluminium pootjes en buizen zijn bovendien voorzien van een krasbestendige coating. De Z3 zorgt ervoor dat je de iPad handsfree kunt gebruiken en 360 graden kunt ronddraaien. In opgevouwen toestand neemt het nauwelijks ruimte in beslag, zeker als je de bijpassende tas koopt. Voor 199 dollar koop je de Z3 stand en voor 24 dollar extra heb je er een draagtas bij. Niet goedkoop, maar door z’n uiterlijk is de Z3 zowel thuis als op kantoor te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 april 2012 om 14:26
Onderwerp
Categorie
Accessoires
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.