Apple bereidt zich voor op Olympische Spelen in Londen

Apple bereidt zich voor op de Olympische Spelen in Londen. In de plaatselijke Apple Stores is het assortiment uitgebreid met internationale adapters en toetsenborden, om te zorgen dat journalisten de juiste spullen kunnen kopen.

Apple-London2012Apple is begonnen met het aanbieden van internationale stekkers, toetsenborden en andere niet-Britse producten in de Apple Stores in Londen. Het bedrijf bereidt zich daarmee voor op de massale toestroom van journalisten, die in juli 2012 naar Londen komen om de Olympische Spelen te verslaan.

Er zullen zo’n 10.000 internationale journalisten op het evenement afkomen, die voor gedrukte media schrijven. Daarnaast wordt een enorme toestroom van radio- en tv-verslaggevers en bloggers verwacht. Heel wat journalisten gebruiken tegenwoordig Apple-producten en zullen als toeristisch uitstapje de Apple Stores in Londen bezoeken. Met internationale adapters en toetsenborden voor de MacBook Pro, MacBook Air en gewone MacBook wil Apple inspelen op de vraag. Op de Olympische Spelen in Londen worden dagelijks 325.000 bezoekers verwacht, die ongetwijfeld ook hun weg naar de Apple Store zullen vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2012, 12:15
Categorie Round-up
Onderwerpen apple, apple store, londen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.