desktop-yosemite

‘Yosemite verschijnt op 14 oktober’

Apple heeft de mogelijke verschijningsdatum van OS X Yosemite verklapt in de systeeminstellingen van de gisteren verschenen Golden Master.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

OS X Yosemite 14 oktoberApple heeft de mogelijke verschijningsdatum van OS X Yosemite verklapt in een screenshot van de gisteren verschenen Golden Master. Op het instellingenscherm van de Trackpad staat een afbeelding van het Berichtencentrum, waar de datum 14 oktober op te zien is. Een toevallige datum? Wellicht. Maar hij sluit wel héél goed aan op eerdere geruchten.


De datum in OS X Yosemite werd ontdekt door vaste iCulture-lezer @KoenvanH. Apple heeft officieel nog niet bekendgemaakt wanneer Yosemite exact verschijnt: we weten enkel dat de update voor het najaar gepland staat. De getoonde datum van 14 oktober lijkt een goede kandidaat: geruchten wijzen al langer op oktober.

De datum is duidelijker te zien in de video, die in het instellingenscherm wordt afgespeeld om functies van de Trackpad te tonen:

14 oktober valt op een dinsdag, de dag waarop Apple vaak nieuwe producten aankondigt. Vorig jaar verscheen OS X Mavericks op dinsdag 22 oktober, de dag waarop ook de iPad Air en iPad mini Retina werden onthuld. Het is dus nu afwachten of Apple uitnodigingen zal versturen voor een evenement op 14 oktober. Dan zou Apple de iPad Air 2 wel eens kunnen aankondigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 oktober 2014 om 11:25
Onderwerp
Categorie
Mac & macOS
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.