WWDC-agenda van Steve Jobs uitgelekt?

De website Gadgetell beweert de agenda van Steve Jobs' keynote op de WWDC in handen te hebben gekregen. Jobs zal 2 uur over de iPhone praten en daarna afleveringen van The Office laten zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Bij Steve Jobs is het altijd een verrassing welk apparaat hij uit zijn broekzak tovert. Maar voor de komende ontwikkelaarsconferentie WWDC weten we al wat er op de agenda staat. De website Gadgetell beweert namelijk een foto van Jobs’ keynote-agenda te hebben bemachtigd. Daaruit blijkt dat er op 11 juni twee onderwerpen op het programma staan: de iPhone en meerdere afleveringen van ‘The Office’.

Op de foto is te zien dat Steve begint met opmerkingen over de ‘Best Phone Ever’. Daarna wordt de iPhone nogmaals gedemonstreerd, er wordt uitgelegd waarom de iPhone later komt en Steve gaat ook nog wat dreigende opmerkingen richting klonenbakkers maken. Vervolgens krijgen we twee afleveringen van ‘The Office’ op de iPhone te zien. Het hele gebeuren moet bijna drie uur in beslag nemen. Gagetell kreeg later bevestiging dat er een schrijffout is gemaakt en dat de keynote echt geen drie uur in beslag neemt.
Echt of nep? Ik denk het laatste: Steve Jobs laat vast niet zijn gelinieerde schriftje slingeren in het bijzijn van gadgetliefhebbers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:33
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen activity, steve jobs, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.