WTFJeans heeft speciale iPhone-broekzak

Het Franse merk WTF Jeans brengt een spijkerbroek uit met een iPhone-opbergzak. Deze is gevoerd met microfiber, zodat je iPhone wordt gepoetst zodra je de iPhone uit je zak haalt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

wtfjeansElke spijkerbroek heeft zakken waar je een iPhone in kunt stoppen, maar WTFJeans beweert toch iets nieuws te hebben: een speciale iPhone- of iPod touch-broekzak met een microfiber binnenlaag. Die zorgt ervoor dat je scherm wordt schoongepoetst zodra je de iPhone uit je zak haalt. Geldklopperij? Tja, aan de broek zelf is niets te zien. Binnenin is de broekzak precies op maat gemaakt voor je iPhone. Omdat het zakje aan de voorzijde zit, heb je niet het risico dat je op de iPhone gaat zitten. Er is ook een geheim vakje gemaakt voor een usb-stick.

WTFJeans is een Frans merk, bedoeld voor geeks. De eerste lichting van 100 broeken (Beta) wordt op 1 september voor €59 geleverd en is inmiddels uitverkocht. Je kunt je al wel inschrijven voor de tweede lichting (Early Bird) waarbij de broek €79 kost. Daarna zal nog een serie van 500 broeken worden gemaakt die €109 kost. Het is een verkoopmodel dat geeks en early adopters wel zal aanspreken. De broek zelf is niet zo bijzonder en alleen verkrijgbaar in grotere maten (vanaf jeansmaat 30 t/m 38).

iphone broekzak

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2010, 22:00
Categorieën Accessoires, Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.