Wobble en iJiggles goedgekeurd, Gabo afgekeurd (NSFW)

Twee nieuwe applicaties zijn goedgekeurd in de App Store: iJiggles en Wobble. Beide borduren voort op het idee van iBoobs, de afgekeurde applicatie waarbij je borsten kon laten wiebelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iJigglesTwee nieuwe applicaties claimen dat ze een waardig alternatief zijn voor de afgekeurde iPhone-applicatie iBoobs, de applicatie die door Apple werd afgekeurd omdat ze wiebelende borsten niet acceptabel vonden voor de App Store, ook al ging het slechts om een animatie. Wobble en iJiggle zijn twee applicaties die exact hetzelfde kunnen doen, maar dan met foto’s van echte borsten. De ontwikkelaars van deze twee applicaties hebben het slimmer aangepakt: het zijn onschuldig bedoelde applicaties waarbij je een gedeelte van de foto kunt laten wiebelen. Je kunt zelf aangeven welk gedeelte dat is.

Wobble is gemaakt door een groep Australische ontwikkelaars en is zowaar goedgekeurd. Dat geldt ook voor iJiggles, waarbij je bepaalde gedeeltes van een foto kunt associëren met een bepaald gewicht. Met cirkels geef je aan hoe groot het bewegende gebied moet zijn. Altijd goed voor wat puberale humor.

iJiggles kost €1,59 €0,79 in de App Store. De maker demonstreert de werking met wat foto’s van een onschuldige baby, maar eenmaal in de verkeerde handen kun je er ook dit mee doen:

Wobble kost €0,79. In het persbericht laten de ontwikkelaars er geen geheim van wat je met de applicatie kunt doen: “With over a million views on the iBoob YouTube demo there is clearly a huge demand for wobbly boobs on the iPhone. iPhone or iPod Touch owners who purchase the $0.99 WOBBLE application through the Appstore Link can make any number of body parts in any photo wobble.”

Toch zijn er ook nog steeds applicaties die door Apple worden afgekeurd. Het nieuwste ‘slachtoffer’ is de game GABO. De reden voor afkeuring was dat de interactie met de Pekingman in de game als “onplezierig” werd ervaren. In onderstaande video zie je hoe je de spelfiguur van grote hoogte kunt laten vallen. Dierenmishandeling? Oordeel zelf:

GABO is gemaakt door de ontwikkelaars van Sim Tower en Seaman en leek aanvankelijk bedoeld voor de Japanse markt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2009, 21:47
Categorie Achtergrond
Onderwerp wobble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.