Russisch team maakt yellowsn0w-variant SneGo!Vik

RussianiPhone.ru heeft een tool uitgebracht, waarmee je de Yellowsn0w-unlock via USB kunt uitvoeren door op een sneeuwpop-icoontje te klikken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

shegovikRussianiPhone.ru heeft een uitbreiding op yellowsn0w uitgebracht, waarmee je de iPhone 3G in Windows via een USB-kabel kunt unlocken. Als je al een jailbreak het uitgevoerd met QuickPwn vergt het nog maar één extra klik. SneGo!Vik zou ontwikkeld zijn in samenwerking met het iPhone Dev Team, maar op de blog van dit team is er (nog) niets over te lezen.

De werkwijze is als volgt: je sluit de iPhone 3G met een usb-kabel op de Windows-pc aan, voert een update naar firmware 2.2 uit via iTunes en daarna een jailbreak via QuickPwn. Daarna download je het tool SneGo!Vik en klikt op de sneeuwpop. De unlock wordt vervolgens automatisch uitgevoerd, waarna de iPhone opnieuw boot.

Het voordeel van SneGo!Vik is volgens de makers, dat je geen snelle internetverbinding of Wi-Fi nodig hebt, wat in Rusland misschien een wat groter probleem is dan bij ons.
Je hebt een pc met Windows XP of Vista met .Net Framework 2.0 en iTunes 8.0.2 nodig. De Russen waarschuwen om de applicatie niet op simlockvrije iPhones toe te passen.

Meer info: RussianiPhone.ru
Via: Macnotes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:55
Categorie Jailbreak
Onderwerpen unlock, usb-stick, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.