Gresso maakt witte iPhone 4 van 30.000 euro

Voor slechts 30.000 euro koop je een witte iPhone 4 met drie klokjes en zwemmende diamanten aan de achterzijde. Goede investering natuurlijk, met de iPhone 5 op komst.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Witte iPhone 4 geldPssst, écht fraaie witte iPhone 4 kopen? Eentje met meer indrukwekkende technologie dan het eenvoudige toestelletje dat Apple af-fabriek levert? Kan hoor, maar je moet er wel snel bij zijn. De telefoonontwerper Gresso maakt maar een paar iPhone 4 Lady Blanche Diamonds en ze pas de deur uit voor 21.207 euro per stuk. Maar dan heb je ook wat. Er zitten zwemmende diamanten en drie klokjes in.

Tien jaar houden de klokjes het vol volgens Gresso. Ze geven de tijd van New York, Londen en Moskou aan en daarnaast zitten uitsparingen waarin Swarovski-diamantjes met de kanteling van de iPhone kunnen meebewegen. Speciaal voor dit model ontwierp Gresso een carrosserie die de diamanten alle ruimte geeft om te zwemmen, zodat ze als geen ander magnifiek kunnen stralen. Er omheen zit nog een laagje mineraalglas dat ervoor zorgt dat de diamantjes er niet uitvallen trouwens.

Gresso iPhone 4 Lady Blanche Diamonds

Al met al is de Gresso iPhone 4 Lady Blance Diamonds nog eens andere koek dan de Gresso iPhone 4 Time Machine die nog gewoon ouderwets en afgezaagd zes klokjes telt. De rich and famous kunnen natuurlijk niet achterblijven.

Er is trouwens ook nog een versie van 4948 euro, maar die heeft geen diamantjes maar doodgewone kristallen dus daar wil je hoe dan ook niet mee gezien worden. Kom op zeg.

Via Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:26
Categorie iDevices
Onderwerp witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.