Will It Blend krijgt eigen iPhone-applicatie

iAPPSnow heeft een iPhone-applicatie gemaakt waarmee je de twintig populairste Will It Blend-video's nog eens kunt bekijken. Maar heeft iedereen die niet al twee tot driemaal gezien?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

will it blendEen mooi voorbeeld hoe je een bestaand idee tot in het oneindige kunt uitmelken. Ontwikkelaar iAPPSnow heeft een applicatie gemaakt waarmee je de “YouTube-sensatie” Will It Blend? ook offline kunt bekijken. Iedereen heeft de filmpjes gezien waarin een iPhone en een iPhone 3G in de blender werden verpulverd: meer dan 100 miljoen keer werden de filmpjes bekeken. We kunnen ons haast niet voorstellen dat mensen geld gaan uitgeven om de filmpjes nogmaals te kunnen kijken, maar iAPPSnow is een andere mening toegedaan.

Voor €1,59 krijg je een applicatie waarmee je de twintig meest populaire blendfilmpjes in een iets hogere kwaliteit kunt bekijken. Natuurlijk zit de iPhone 3G erbij en de iPod, maar ook Glow Sticks, Marbles en Chuck Norris. Leuk om “aan anderen te laten zien” als er geen internetverbinding beschikbaar is, al is het vanwege de hoge kijkcijfers moeilijk voor te stellen dat er überhaupt nog mensen zijn die de filmpjes niet kennen.

Je hebt minimaal iPhone firmware 2.0 nodig en 154 MB geheugen om de filmpjes te kunnen opslaan. Binnenkort komt er een nieuwe versie bij, waarmee je foto’s van allerlei spullen vanuit je Camerarol kunt blenden.

Via: persbericht
Installeren: Will It Blend? (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2010, 0:28
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.