Nieuw in de App Store: Toy Bot Diaries 3, As The Crow Flies, Log Me In Ignition

Drie nieuwe applicaties die in de App Store zijn verschenen: LogMeIn Ignition blijkt een aardig prijskaartje te hebben, As The Crow Flies is een leuke applicatie om afstanden te meten en Toy Bot Diaries is de laatste aflevering in een leuke gamesserie.

toy_bot_diariesIUGO Mobile heeft eindelijk de nieuwste episode van Toy Bot Diaries beschikbaar gesteld. Omdat de serie uit drie delen bestaat is dit ook meteen het laatste deel in de Toy Bot-serie. Voor €2,99 koop je een game waarmee je weer verschillende puzzelplatforms moet zien te overwinnen. Magnetische laarzen en een grijphaak zijn daarbij je belangrijkste gereedschappen. Het derde deel van de serie speelt zich af in het heelal, waar de robot in een gewichtloze omgeving nieuwe avonturen meemaakt. Er is ook een gratis testversie van Toy Bot Diaries als je eerst nog even wilt proberen. Toy Bot Diaries 3 kost €2,99.

as the crow fliesAs The Crow Flies is een nieuwe applicatie, die de gps-functie van je iPhone gebruikt om aan te geven hoe ver van een favoriete plek bent verwijderd. Het gaat daarbij om een hemelsbrede afstand, waarbij je bijvoorbeeld de afstand tot het huis van je geliefde of de afstand tot je favoriete wereldstad kunt aangeven. Je kunt in Google Maps aanwijzen welke plekken je als favoriet wilt aanwijzen. De applicatie kan kilometers en mijlen aan en past de afstand continu aan. Tijdens een wandeling met de hond zie je de afstand tot je huis telkens veranderen. As The Crow Flies (gratis) is gemaakt door Candywriter, een ontwikkelaar uit Seattle – vandaar de skyline met de zo kenmerkende Space Needle op het startscherm van de applicatie.

ignitionIk was helemaal blij met LogMeIn Ignition, de applicatie waarmee je op afstand je Windows-pc of Mac kunt bedienen. We schreven er een enthousiaste preview over… maar op dat moment was nog niet bekend hoeveel de applicatie zou gaan kosten. LogMeIn Ignition is nu verkrijgbaar in de App Store, liet tipgever Julian ons weten. En de prijs? Maar liefst €23,99 waardoor het toch weer interessant wordt om naar alternatieven als Mocha VNC (€4,99) of naar Jaadu VNC (€19,99) om te gaan kijken. Wie slim was heeft Jaadu VNC in september gekocht, toen het korte tijd maar €3,99 kostte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2008, 18:45
Categorie iDevices
Onderwerpen diaries, logmein, toy bot, vnc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.