Wazabee 3DeeShell: iPhone-case met 3D-scherm

Het Canadese bedrijf Spatial View laat op Macworld een nieuwe vinding zien: Wazabee 3DeeShell voor de iPhone, een case met een schermlaag waarmee je 3D-beelden zonder speciaal brilletje kunt zien.

wazabee 3dMacworld zal dit jaar een merkwaardige sfeer hebben: veel bezoekers en bedrijven weten niet of ze er volgend jaar nog wel bij zullen zijn. En hoewel de mailbox volstroomt met CES-aankondigingen valt het met de vooraankondigingen van Macworld nog wel mee. Het lijstje van dingen die we echt moeten zien is nog akelig leeg… Eentje kan er in ieder geval wel op de lijst: een Canadees bedrijf met de naam Spatial View, gaat de Wazabee 3DeeFlector uitbrengen: een stereoscopische schermlaag waarmee je 3D-beelden kunt zien zonder speciaal brilletje. De folie is geschikt voor 13,3 inch laptops, maar er komt ook een Wazabee 3DeeShell voor de iPhone.

wazabeeDe producten zullen in het tweede kwartaal van 2009 op de markt komen. Volgens de makers is de Wazabee 3DeeShell bedoeld om games, foto’s en video’s buitengewoon realistisch op het scherm weer te geven. Om de mogelijkheden van de technologie te laten zien hebben ze bovendien een drietal applicaties gemaakt waarmee je 3D-vormen kunt bekijken, afbeeldingen kunt downloaden en zelf foto’s kunt maken: 3DeeVUsion, 3Dee!oadr en 3DeeCamera. Met 3Dee!oadr heb je bijvoorbeeld toegang tot meer dan 500.000 3D-afbeeldingen, dankzij een koppeling met Flickr. Naast de laptop- en de iPhone-Wazabee heeft Spatial View ook een soortgelijke schermfolie gemaakt voor 19 inch monitoren.

iPhoneclub zal op Macworld én CES aanwezig zijn om verslag te doen van al het interessante iPhone-nieuws.

Meer info: persbericht Spatial View

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2008, 14:34
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.