iMobileCinema: Flash-ondersteuning voor Safari (jailbreak)

iMobileCinema is nu ook geschikt voor firmware 2.0 en hoger. Met iMobileCinema kun je flashfilmpjes kijken op elke website, maar je hebt wel een jailbreak nodig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

imobilecinemaEind november schreven we over iMobileCinema, een applicatie waarmee je flashfilmpjes op websites kon bekijken. Nadeel: het werkte alleen op iPhones met firmware 1.1.1 tot en met 1.1.5, maar ondersteuning voor firmware 2.x zou snel volgen. Gisteren was het zover: iMobileCinema voor 2.x Beta werd gelanceerd. iMobileCinema is in feite een plug-in voor Safari, die ervoor zorgt dat je flashfilmpjes op websites zoals YouTube en CollegeHumor gewoon kunt afspelen.


Na de installatie via Cydia open je Safari en ga je naar een website met flashvideo’s. Zodra je op de afspeelknop (de pijl) klikt zal de applicatie gaan bufferen en daarna schermvullend afspelen. Met het kruisje linksboven in beeld kun je weer terug naar de website.

Je moet de volgende source toevoegen aan Cydia: d.imobilecinema.com. Hoe het toevoegen van een source werkt, lees je op onze tipspagina.

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 1:21
Categorie
Jailbreak
26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.