Walt Mossberg over de nieuwe iPhone: ‘veel nieuwe features’

Walt Mossberg zegt in zijn review van de Palm Pre dat de iPhone volgende week onthuld wordt, veel nieuwe functies heeft en binnen een maand uitkomt.

walt iphoneWalt Mossberg is één van de drie journalisten die waarschijnlijk al in bezit is van een nieuwe iPhone (de andere twee zijn Ed Baig van USA Today en David Pogue van de New York Times). Mossberg mag zelf waarschijnlijk niets zeggen over de iPhone maar laat in zijn review van de Palm Pre wel een paar hints vallen: de iPhone krijgt een hoop nieuwe functies en wordt volgende week aangekondigd. Dus niet eind juni pas, zoals ook werd gedacht.

Mossberg zegt in zijn review van de Palm Pre:

Whether the Pre is better than the iPhone depends on your personal preferences, though I’d note that the new iPhone to be unveiled next week will have lots of added features that could alter those calculations.

Verderop in het review zegt Mossberg dat de nieuwe iPhone-hardware binnen een maand beschikbaar komt. Verder zegt hij dat er waarschijnlijk geen fysiek toetsenbord aanwezig is. Niets nieuws dus, maar Engadget denkt dat Mossberg het over meer heeft dan alleen de nieuwe functies in iPhone OS 3.0. Het zou kunnen gaan om een 3,2 megapixel camera, een geïntegreerde radiotuner, een OLED-scherm, snellere processor of iets anders waar we nog niets van gehoord hebben.

Meer info: Wall Street Journal via Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2009, 12:53
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.