Waar blijft de Meizu MiniOne M8?

De Meizu MiniOne M8 zou wel eens te laat kunnen komen: de 3G-versie is pas midden 2008 verkrijgbaar voor 400 dollar. Op dat moment heeft Apple al een opvolger van de iPhone en hebben concurrenten zoals de Slickr al een behoorlijke voorsprong.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Venzero SlickrHoe staat het intussen met de Meizu M8 (MiniOne), de enige iPhone-kloon die bij gadgetliefhebbers nog wel waardering kon opbrengen? Het lijkt erop dat Apple weinig te vrezen heeft van deze Chinees, want het toestel komt pas medio 2008 beschikbaar en gaat dan $400 kosten. Rond die tijd heeft Apple al lang een goedkopere iPhone klaar.

Meizu Me, de website van Meizu, meldt dat de 3G- en HSDPA-versie van de Meizu MiniOne niet eerder dan het tweede kwartaal van 2008 verkrijgbaar is. Maar in een forumbericht zegt CEO J. Wong van Meizu dat de 2,75G-versie met 8GB opslagruimte veel eerder beschikbaar zal zijn en rond de 400 dollar gaat kosten. Dat is meer dan de $330 die eerder werd aangekondigd.

Maar het is de vraag of Meizu nog wel opt tijd is, want Apple kan in 2008 inmiddels goedkopere versies van de iPhone hebben uitgebracht en de concurrentie zit intussen ook niet stil. Zo heeft Venzero een iPhone-lookalike met de naam Slickr uitgebracht, een lichtgewicht (57 gram) multimediatoestel met 2 GB opslagruimte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:49
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.