Voor jailbreakers: BiteSMS iReal, iKey, Rename

BiteSMS iReal zorgt ervoor dat je een standaard SMS-icoon te zien krijgt, iAzerty is klaar voor gebruik en mensen die zelf iets gemaakt hebben kunnen terecht bij de iFoneguide eXperimental repo.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sms_icon_iphoneSommige mensen gaan wel erg ver om te zorgen dat hun iPhone er zo origineel mogelijk blijft uitzien, ook na een jailbreak. BiteSMS iReal is een applicatie die ervoor zorgt dat je het standaard SMS-icoontje te zien krijgt wanneer je biteSMS hebt geïnstalleerd. BiteSMS bevat een icoontje dat je via WinterBoard kan activeren. Er zit nog een andere applicatie aan gekoppeld, met de naam Rename. Hij wordt gehost door Fab1Man, die deze tip instuurde en ook meteen meldt dat iAzerty nog beschikbaar is.

Het wachten is nog wel op een update van iKeyEx. Je kunt alvast wel de toetsenborden installeren en zodra iKeyEx een update krijgt werkt de autocorrectie meteen.

Verder wil Fab1Man ook nog aandacht vragen voor de iFoneguide eXperimental voor Cydia. Dit is een een repo waar gebruikers hun eigen applicaties, thema’s en andere zelfgemaakte zaken naartoe kunnen sturen. Er is een handleiding beschikbaar die uitlegt hoe je het beste een pakket maakt en eventueel zelfs een .deb pakket ervan maakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:28
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.