Voor een melige bui: BobbleHead

Met de applicatie BobbleHead kun je poppetjes met waterhoofd maken, met behulp van eigen foto's die je met de iPhone-camera maakt. Zinloos maar leuk voor een melige bui.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BobbleHeadMet de nieuwe applicatie BobbleHead kun je een bobblehead maken met foto’s die je met de iPhone-camera hebt gemaakt. Een bobblehead is een poppetje met een te groot hoofd, waardoor een grappig effect ontstaat. Je kunt hoofden en lichamen combineren tot grappige combinaties. Het eindresultaat kun je in de volgende versie van de applicatie meteen naar je vrienden sturen.

bobbleheadBij het samenstellen van je BobbleHead kun je foto’s uit je camerarol gebruiken, foto’s die in de applicatie zijn meegeleverd of een nieuwe foto maken met de camera van de iPhone. Op de foto geef je aan welk gedeelte je wilt gebruiken uit de foto: het hoofd of het lichaam. Vervolgens combineer je beide, voegt een grappig geluid toe en slaat de foto op in je fotobibliotheek. Een gratis update, die binnenkort uitkomt, zal niet alleen de e-mailfunctie bevatten, maar ook zorgen dat je extra objecten zoals hoeden, brillen en snorren kunt toevoegen. In de update kun je bovendien zelf tekst en tekeningen toevoegen en eigen BobbleHead-geluiden toevoegen.

Zoals gezegd: de applicatie is vrij zinloos. Maar je kunt er wel een uurtje lekker mee lachen als je teveel drank op hebt. Maar de applicatie is mooi Er is nog een vergelijkbare applicatie in de App Store verkrijgbaar met de naam Bobble Hedz (€0,79), maar die ziet er eigenlijk niet zo mooi uit.

Installeren: BobbleHead (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2012, 14:10
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.