Nieuw in iPhone firmware 2.2: autocorrectie uitschakelen

Apple heeft in de beta van firmware 2.2 een drietal nieuwe functies verstopt: autocorrectie kun je straks uitschakelen en Japanse emoji-iconen en Google Street View worden straks ondersteund.

iPhone firmware 2.2In de nog niet officieel uitgebrachte firmware-versie 2.2 voor de iPhone zijn weer een aantal nieuwe functies ontdekt. In de betaversie, die nu bij de ontwikkelaars ligt, zijn een aantal wijzigingen in het onderliggende raamwerk doorgevoerd die nog niet meteen zichtbaar zijn voor de eindgebruiker. De meest interessante is er eentje waar de meeste gebruikers al sinds het beschikbaar komen van firmware 2.0 op zitten te wachten: een schakelknop om de autocorrectie-functie uit te schakelen.


De tweede nieuwe functie is de ondersteuning voor Japanse emoji-iconen. Op Japanse mobiele telefoons zijn deze iconen vaak al standaard aanwezig. Volgens sommigen heeft het ontbreken van emoji iets te maken met het haperende succes van de iPhone in Japan.

autocorrectieEn dan is er nog een derde nieuwe functie ontdekt: ondersteuning voor Google Street View in Google Maps. Daarmee zie je een panoramafoto van de straat, maar dit werkt op dit moment alleen in bepaalde (veelal Amerikaanse) drukbezochte gebieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 oktober 2008 om 15:05
Categorie
iOS
95 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.