Vodafone verkoopt iPad 2 vanaf 30 september

Vodafone verkoopt vanaf 30 september de iPad 2 met Vodafone-abonnement of maandelijks opzegbare bundel. Op de website hebben ze de toestelprijzen en abonnementsprijzen bekendgemaakt. Er zijn bundels vanaf €10 per maand maar als je een duurder abonnement neemt is de iPad zelfs gratis te krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

vodafone-apple-ipadTelecomprovider Vodafone heeft laten weten de iPad 2 te gaan verkopen vanaf vrijdag 30 september. Ze zullen alleen de 3G-modellen van de tablet aanbieden, in combinatie met een abonnement. Klanten die een maandabonnement afsluiten kunnen er op rekenen de volle prijs voor de iPad 2 te betalen, maar bij een tweejaarsabonnement krijg je korting op het apparaat.

Klanten betalen voor het goedkoopste abonnement 10 euro per maand. Hierbij krijgen ze 200 MB dataverkeer per maand met een snelheid van 1,8 MB per seconde. Dit abonnement kan per maand opgezegd worden, maar daar tegenover staat dat ze de volle prijs voor de iPad 2 betalen. Het goedkoopste abonnement voor twee jaar vraagt 30 euro per maand van klanten, voor 500 MB per maand en een snelheid van 7,2 MB per seconde. Dan kost het goedkoopste 3G-model je 179 euro.

Wil je de iPad 2 gratis bij je abonnement ontvangen, dan moet je wat meer voor je abonnement betalen: het goedkope 16 GB 3G-model wordt alleen bij het duurste abonnement van 55 euro per maand aangeboden. Hier tegenover staat wel 7.000 MB per maand en een snelheid van 28,8 MB per seconde.

Meer informatie: iPad 2 met Vodafone

Vodafone iPad 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2011, 12:06
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.