Filmpje van vermoedelijke iPhone 5 gelekt

De website GSM Arena heeft een filmpje online gezet, waarin ze beweren de opvolger van de iPhone 4 te tonen. De iPhone in het filmpje is een toestel met bijna dezelfde afmetingen als de iPhone 4, maar met een vrijwel randloos scherm. De afsnijdingen in de metalen rand rondom het scherm, zijn duidelijk te zien […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 filmpjeDe website GSM Arena heeft een filmpje online gezet, waarin ze beweren de opvolger van de iPhone 4 te tonen. De iPhone in het filmpje is een toestel met bijna dezelfde afmetingen als de iPhone 4, maar met een vrijwel randloos scherm. De afsnijdingen in de metalen rand rondom het scherm, zijn duidelijk te zien en ook zijn de aparte volumeknoppen duidelijk herkenbaar. Het is onduidelijk of het filmpje echt is. GSM Arena zegt niet waar het filmpje vandaan komt. De site heeft een reputatie om vooraf informatie over nieuwe telefoons te onthullen.

Overigens zijn er veel twijfels over de echtheid van het filmpje. Het is opvallend dat de persoon in het filmpje steeds de vinger op de homeknop houdt. De schermverhouding is anders, er zijn iPod touch-icoontjes te zien en het scherm reflecteert niet op natuurlijke wijze. Vreemd is ook dat de datum op het lockscreen 24 september is en meteen na het unlocken op 22 september staat. De kans is daardoor groot dat het om een (overigens knappe) video-montage gaat.

Apple gaat volgende week op 4 oktober tijdens een persevenement officieel informatie naar buiten brengen over de volgende generatie iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2011, 4:02
Categorieën Geruchten, iDevices, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.