Visual voicemail voor niet-iPhone-gebruikers

Acision, het voormalige LogicaCMG heeft een oplossing ontwikkeld om visual voicemail ook op andere telefoons dan de iPhone beschikbaar te stellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

VoicemailVisual voicemail werd door Apple gepresenteerd als iets totaal nieuws, maar de werkelijkheid is dat oplossingen daarvoor al langere tijd bestaan, bijvoorbeeld van SimulScribe. Acision, het voormalige LogicaCMG, probeert te profiteren van de hype door een nieuwe oplossing te lanceren waarmee visuele voicemail ook beschikbaar komt voor gebruikers zonder iPhone.

De oplossing is onder andere geschikt voor gebruikers van Windows Mobile-smartphones en telefoons die Java of BREW ondersteunen. Acision gaat het eerst aanbieden aan Noord-Amerikaanse mobiele operators, maar omdat het bedrijf van oorsprong Brits is zal de overstap naar Europa ook niet zo’n probleem zijn.

Met de oplossing van Acision kun je binnengekomen voicemailberichten in willekeurige volgorde beluisteren. Als extra ‘feature’ is er de mogelijkheid om reclameboodschappen in te voegen en je kunt berichten als vertrouwelijk of met hoge prioriteit markeren. Je kunt door de lijst met berichten bladeren en ze wissen, opslaan en beheren, vergelijkbaar met sms-berichten. Voor visuele voicemail hoef je dus geen iPhone meer te kopen, al kunnen we ons nauwelijks voorstellen dat er mensen zijn die het toestel alleen daarom hebben gekocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:50
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.